Nutricionističke radionice

Program radionica je raznolik te uključuje višedisciplinarni pristup – predavanja nutricionista, farmaceuta, doktora medicine, kineziologa. Naime, uz određivanje programa prehrane, važno je posvetiti adekvatnu pažnju i sportu, vježbanju i kretanju, kako bi program bio učinkovit. Kada se radi o programima prehrane, potrebno je istaknuti da ne propagiram restriktivne dijete već dugoročne programe prehrane koji pogoduju ukupnom boljitku i zdravlju tijela.

Radionice donose aktualna saznanja i novosti o DASH dijeti, odnosno programu prehrane, koji je osmišljen kao prehrana za sporiji, ali sigurniji gubitak kilograma, te regulaciju visokog krvnog tlaka i kolesterola. Nutricionisti inače ne preporučuju dijete kojima se tjedno gubi više od pola do maksimalno jednog kilograma. Upoznat ćete se i sa specifičnostima drugih programa prehrane, poput popularne Paleo dijete, kod koje je naglasak na pravilnom kombiniranju namirnica.

Radionice se održavaju u većim gradovima, a postoje i zasebni planovi ljetovanja i vikend programi na obali. Idealan su odabir za sve koji žele iz korijena i dugoročno promijeniti svoj život. Naučit ćete sve potrebno o nutricionizmu, kuhanju i pripremi zdrave hrane, pravilnom odabiru namirnica, vježbanju, promjeni životnog stila, te ispravnom korištenju lijekova i dodataka prehrani.

Cijena: 120 kn +

PRIJAVA ZA RADIONICU