Brankica

TKO JE BRANKICA?

Brankica Sobota Šalamon jedna je od vođa u ovom polju, ne samokao predavač, već kao eminentna znanstvenica koja je svoj život posvetila radu u ovom području. Jedna od rijetkih dr.sc. nutricionizma koja je na svim nivoima školovanja proučavala upravo ljudsku prehranu.

Brankičin bogati životopis prikazuje koliko je godina radila po institutima i laboratorijima gdje se brinula o mikrobiološkoj sferi posla te također ukazuje na to koliko je strastvena u svom poslu i koliko ulazi u dubinu u nauci i želji da dođe do istine u moru kontradiktornih informacija koje nam plasiraju fitness influenci i gurui na društvenim mrežama. Nakon ukidanja instituta - Brankica je svoje slobodno vrijeme posvetila postizanju doktorata znanosti, nakon čega je otvorila svoj obrt za nutricionističko savjetovanje.

Kao višegodišnji stručnjak za prehranu, prehrambene tehnologije, vođenje instituta i laboratorija, Brankica je u jesen 2018.odlučila početi dijeliti svoje znanje i iskustvo s ljudima putem interneta i pružiti svoje usluge široj javnosti. Sada je ova metodologija dostupna i vama.

LOKACIJA

U prostoru Remisens Hotela Admiral Brankica u suradnji dipl. oec. Jadrankom Lakuš (tema društvenost i prehrana) priča o nužnim promjenama koje moramo načiniti u okviru naših prehrambenih navika koje će nas dovesti do optimalnog zdravlja i boljih performansi.

TRAJANJE
Radionica

Pauza za ručak: 45min. 29.6.2019

od 13h do 17h

UŽINA PO DASH
STANDARDU

U sklopu radionice osoblje hotela pripremiti će četiri vrste jela koje su po standardu dash dijete: salatu šefa kuhinje, grčku salata, vegetarijansku salata i svježe sezonsko voće. Dash dijeta nije ograničavajuća samo na salate, ali želimo vam predstavit paletu okusa prvenstveno.

Cijena radionice iznosi 500kn

Te je za rezervaciju mjesta potrebno uplatiti cjelokupni iznos.
Uplata se ne vraća, osim ako otkažete 24h prije radionice, jer time zauzimate tuđe mjesto.

00

dana

00

sati

00

minuta

00

sekundi

Radionica je za
tebe ako...

  • Ako želiš resetirati svoj životni stil
  • Ako želiš vratiti svoje zdravlje i imati konstantni nivo energije
  • Ako želiš prestati tragati stalno za novim režimima koji će ti poboljšati zdravlje
  • Ako želiš sebi i svojoj obitelji pružiti najbolje
  • Ako želiš uskladiti pravilnu prehranu i sportske aktivnost jednom zauvijek

ŠTO MORAŠ IMATI DA BI BIO
DIO RADIONICE?

Ako si spreman otvoreno pričati o svom zdravlju i tegobama koje želiš riješiti,
nivou fizičke aktivnosti, nivou kulinarskog umijeća, vremenu koje posvećuješ
svojim obrocima, ovo je radionica za tebe. U suprotnom nemojte dolaziti i
gubiti vrijeme i novac, jer Brankica kao i svaki profesionalac može i želi
raditi isključivo s onima koji su ozbiljno posvećeni svom
osobnom napretku.

TKO DOLAZI NA RADIONICU?

  • 1 Ako želiš na radionicu doći sa svojim partnerom i osnažiti svoju obitelj na promjenu, osigurati svojim najbližima bolje zdravlje, onda je ovo radionica za tebe.
  • 2 Ako si odlučio započeti niz pozitivnih promjena u svom okruženju i uzeti svoje zdravlje u svoje ruke ovo je radionica za tebe.
  • 3 Ako želiš povesti svoju ekipu s posla i zajedno unaprijediti svoje rutine i obroke u uredu, ovo je odličan način da team building donese dugoročne benefite na zdravlje zaposlenih i zauzetih ljudi, izloženih najvišem svakodnevnom stresu. Odlična opcija za bijeg iz ureda i odmor od užurbanog tempa života i kvalitetan timski vikend za primjenu novog režima prehrane od ponedjeljka.
  • 4 Ako želiš i zaista si spreman napraviti dubinsku promjenu, steći nove uvide i dobiti sve informacije koje su ti potrebne da raskrinkaš mitove i zablude o prehrani, ovo je radionica za tebe.
  • 5 Ako ti je muka od raznih dijeta, drugačijih pogleda na istu stvar i ako ne želiš više u moru informacija tragati za istinama kada je prehrana u pitanju, ovo je radionica za tebe. Bilo da želiš smršaviti, udebljati se, zadovoljiti potrebe svoje posebne prehrane, bez žitarica recimo, Brankica će ti pomoći donijeti prave odluke i kreirati dugoročno održivi plan prehrane koji će te podržavati u tvom životu i dovesti do željenih rezultata, bez negativnog aspekta restriktivnih dijeta i jo-jo efekta koji ste sigurno iskusili.

OGRANIČENA
MJESTA

Radionica je ograničena na 30 sudionika kako bi Brankica svima posvetila dovoljno pažnje i imala vremena odgovoriti na sva pitanja.

GARANCIJA KVALITETE
100% POVRAT NOVCA

Ako na kraju radionice kažete Brankici kako smatrate da je
radionica bila loša, da niste ništa naučili i da ne vrijedi novaca,
novac će vam bit vraćen u potpunosti na transakcijski račun.